Välkommen

Välkommen till www.positivahund.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Dogwalking

Jag erbjuder hundrastning för dig som bor i Sköllersta med omnejd.  
Du kan antingen boka enskilda promenader, eller boka månadsvis som alternativ till hunddagis. Vi promenerar då din hund 1-2ggr/dag, och hunden kan vistas i sin trygga hemmiljö på dagarna.

Varför dogwalking?

Med dogwalking behöver du inte passa lämnings och hämtningstider på hunddagis. Om du är hemma och är sjuk så kan du ringa mig så behöver du inte gå ut med hunden. 
Du behöver inte stressa hem på lunchen och ha dåligt samvete de gånger du inte hinner gå ut med hunden. 

Jag kan även aktivera hunden lite extra på promenaden om matte/husse tycker att hunden behöver det. Det kan vara klickerträning eller olika sökövningar osv.

När du bokar månadsabonnemang bjuder vi dessutom på fyra aktiveringspromenader! Vi byter då ut fyra vanliga promenader mot aktiveringspromenader. Hunden får då en promenad med hjärngympa, balansövningar, problemlösning eller liknande, anpassat efter vad just din hund tycker är roligt.


Jag är intresserad, men hur går det till?

Vi bestämmer ett möte där jag kommer hem till dig och träffar dig och din hund/hundar. Vi går igenom avtal, fyller i uppgifter om hunden och era konaktuppgifter. 

Jag kommer fylla i en loggbok som kommer ligga hemma hos er om hur promenaden har gått osv efter varje promenad. 

Om ägaren tillåter så kan vissa hundar rastar i grupp. Jag avgör då vilka som passar ihop eller inte för att det ska funka.

Nyckelkvittens - Behöver din hund rastas när du inte är hemma använder vi en nyckelkvittens.

För prislista klicka HÄR

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)