Välkommen

Välkommen till www.positivahund.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Om mig

Mitt namn är Erika Dahm.
Mitt intresse för hundar har alltid funnits där. Så långt bak jag kan minnas har jag varit på hundutställningar med mamma och tittat på alla möjliga olika hundar. Min mamma hade uppfödning av hundar så det kom automatiskt att älska våra fyrfota vänner. 

Jag har alltid älskat djur, av alla dess former, men hundar har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dom.

Jag är uppväxt med hundar, då min familj alltid hade hundar, men min första egna hund skaffade jag när jag var 19. Det var Dolly som fick äran att bli min första hund, en chinese crested powder puff. Ett riktigt yrväder som följde mig i vått och torrt och gör det än idag. Målet med henne är att tävla i rallylydnad.

I dec-2012 flyttade även lilla Loke hem till mig, min allra första valp, en chinese crested hairless. Han har visat mig hur det är att ha valp ;) 
Mitt mål med honom är att tävla i freestyle.

Jag utbildade mig till instruktör för att jag verkligen älskar hundar och det är en fröjd att få jobba med hundar dagligen. Att få hjälpa andra hundägare och dess hundar att få ett bra samarbete och få ha kul ihop är det bästa som finns! :)

Jag kommer även gå freestyleinstruktörsutbildning i november 2013 så jag kommer erbjuda nybörjar kurser i freestyle.

 

Utbildning 

Hundinstruktör - Hundens hus 2010/2011.
Föreläsning Jenny Marek - Stress och rädsla 2013


 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)